Trei răniţi, în urma unei explozii la o staţie de autobuz din Moscova

O explozie la o staţie de autobuz din centrul Moscovei a provocat rănirea a trei persoane luni noaptea, au raportat agenţiile de presă ruseşti.
Serviciile de urgenţă au sosit la scena exploziei din Moscova, 7 decembrie 2015.
Serviciile de urgenţă au sosit la scena exploziei din Moscova, 7 decembrie 2015. (Captură Foto)

“Un dispozitiv artizanal a explodat în staţie, rănind trei persoane”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru agenţia Tass.

Explozia a avut loc pe strada Pokrovka în zona Cistîie Prudi din centrul Moscovei, după ce grupul terorist Statul Islamic a ameninţat că va ataca Rusia datorită campaniei sale aeriene desfăşurate în Siria împotriva teroriştilor.

Totuşi, nu este clar pe moment dacă a fost sau nu un incident legat de terorism. Aparent, poliţia rusă investighează cazul ca un act de ''huliganism''.

“Două femei rănite au fost duse la spital, şi o altă persoană a suferit răni minore, fiind tratată la faţa locului”, a citat agenţia Tass o sursă din cadrul serviciului de securitate rus.

Andrei Galiakberov, purtător de cuvânt al Ministerului rus de Interne, a declarat pentru agenţia de ştiri Interfax că poliţia încearcă să determine cauza exploziei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe