Tudose, după furtuna devastatoare din vest: "Asta e. Ce să facem? Să dăm o lege să nu mai bată vântul?"

Cunoscut pentru remarcile sale caustice, Tudose a scăpat şi după furtuna de duminică, soldată cu morţi şi răniţi, o replică acidă, taxată rapid pe reţelele sociale.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times)

Opt persoane au fost ucise de furtună duminică şi alte 67 de persoane au fost rănite. Într-o intervenţie la Realitatea TV, premierul Tudose a dat asigurări că autorităţile fac eforturi pentru a limita efectele furtunii devastatoare. Tudose nu a reuşit însă să-şi abţină un sarcasm: "Asta e. Ce să facem? Să dăm o lege să nu mai bată vântul?", a adăugat el, relatează Hotnews.

"Condoleanţe familiilor celor decedaţi. E o tragedie. Ceea ce fac autorităţile e că încearcă să limiteze proporţiile urmărilor. E celulă de criză la nivelul Timişului. Doamna prefect e implicată direct. Se fac eforturi deosebite pentru a-i stabiliza pe cei răniţi grav. Unul dintre ei, un copil, a fost şi operat deja. E o tragedie. (...) Asta e. Ce să facem? Să dăm o lege să nu mai bată vântul?", a declarat Tudose.

Reamintim că 8 persoane au fost ucise duminică de obiectele smulse de vântul care a atins şi 100 de km/h în judeţele: Timiş, Arad şi Bistriţa. Alte aproape 70 de persoane au fost rănite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne