Turcan: Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie

Ultimele declaraţii ale premierului Tudose la adresa băncilor au stârnit indignarea Ralucăi Turcan, care acuză lipsa de viziune a acestuia şi se întreabă dacă nu cumva acesta îi îndeamnă pe infractori să umble cu sacoşele de bani, ca să nu aibă probleme.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie, susţine Raluca Turcan, la scurt timp după ce premierul a afirmat că el nu îşi ia leafa pe card, pentru a nu le plăti băncilor comisioane, căci nu merită.

"Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicaţie coerentă, nicio viziune, nicio investiţie! Doar declaraţii grobiene în cascadă menite de fapt să creeze vinovaţi pentru eşecul guvernării PSD-ALDE.

Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un şef de partid speriat de justiţie, un aliat care îşi vinde toţi apropiaţii pentru a se menţine la putere. Ce zice "omul de afaceri" Tăriceanu de primitivismul şefului Guvernului?
Să nu uităm că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administraţiei publice cu o asemenea abordare?", scrie, pe Facebook, Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL mai aminteşte că atunci când faci cumpărături cu cardul, dincolo de uşurinţă, este implicită şi o anumită trasabilitate a veniturilor şi ridică întrebarea dacă declaraţia premierului este "un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoşele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme."

Reamintim că Mihai Tudose a declarat marţi, la România TV, că a refuzat să primească salariul pe un card bancar, pe motiv că nu a dorit să achite comisioanele impuse pentru tranzacţii.

"Nu prea am ce bani în bancă să am, că ăştia sunt toţi banii. (...) Am refuzat să îmi pun leafa pe card ca să nu trebuiască să îi dau băncii ăleia doi bani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să îi dau, consider că nu merită", a declarat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne