Un cascador din echipa lui Stallone a murit în Bulgaria în timpul filmărilor la "Expendables 2"

Un cascador a murit şi altul a fost grav rănit în timpul filmărilor din Bulgaria la "The Expendables 2", film care a adunat nume mari de la Hollywood, inclusiv actorul Sylvester Stallone, cel care a şi regizat prima peliculă, a cărei continuare se turnează acum.

Cascadorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a murit în timpul filmării unei scene care implica o explozie.

Cel de-a doilea cascador, care a fost rănit, a fost operat şi se află în spital în stare critică.

Poliţia investighează accidentul, care s-a petrecut joi, la circa 25 de kilometri de capitala bulgară, Sofia.

"Cu mare regret confirmăm acest nefericit accident", a declarat într-un comunicat compania producătoare a filmului "The Expandables 2", NU Image(Millennium Films. "Inimile noastre sunt alături de familii şi de cei din producţie care au fost afectaţi de această tragedie. Producătorii colaborează cu autorităţile răspunzând şi investigând acest accident", a asigurat compania.

Compania bulgară NU Boyana Film Studios a transmis, la rândul său, un comunicat în care spune că nu are nimic de-a face cu tragicul accident de joi.

Accidentul s-a petrecut în timpul filmării unei explozii pe o barcă pneumarică, la barajul Ognianovo, din sud-vestul Bulgariei. Cei doi cascadori se aflau în barcă în momentul în care lucrurile nu au mers aşa cum ar fi trebuit. Explozia s-a produs în jurul orei locale 19.00.

Stallone, care a regizat primul film "The Expendable" şi este producătorul continuării, nu era prezent în momentul accidentului. El filma alte scene, într-un alt loc.

În "The Expendables 2" joacă, în afară de Stallone, cele mai cunoscute vedete ale filmelor de acţiune de la Hollywood - Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li, Chuck Norris şi Jean-Claude Van Damme. Regia este asigurată de Simon West, un specialist al filmelor de acţiune, care a mai realizat, printre altele, "Con-Air" şi "Tomb Raider".

"The Expendables", lansat în 2010, a avut un buget estimat la 80 de milioane de dolari şi a realizat încasări de peste 266 de milioane în toată lumea, în special datorită distribuţiei ce a inclus toate numele mari ale filmelor de acţiune.

"The Expendables 2" ar urma să aibă premiera la 17 august 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe