Un comentariu la postarea lui Dragnea a devenit viral. Autorul: un jurnalist aflat pe lista neagră a liderului PSD

Cea mai recentă postare pe Facebook a lui Liviu Dragnea, în care îi anunţă pe români că "viitorul arată bine", a atras mii de comentarii şi reacţii. Cel mai apreciat comentariu îi aparţine unui jurnalist deloc simpatizat de liderul PSD.
Liviu Dragnea şi colegii săi
Liviu Dragnea şi colegii săi (Facebook)

"Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!", scria recent preşedintele PSD Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook, postând o poză în care apare alături de consilierul Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, şi liderii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Chiţoiu.

Postarea a declanşat un val de reacţii din partea românilor.

Dintre cele peste trei mii de comentarii ale cetăţenilor, unul a ieşit în evidenţă. Mai exact, cel mai apreciat comentariu de către români, cu peste 3.200 de like-uri, este cel al lui Mircea Marian, jurnalist cunoscut pentru poziţiile sale critice la adresa puterii.

"Cifrele le ştim şi noi: euro e la un maxim istoric, robor la trei luni e la 3,11%, preţul la energie a explodat, avem azi o tranzacţie la 750 lei/ mwh, cu 9% peste recordul precedent. Viitorul o arăta bine, dar doar pentru hoţii şi violatorii pe care îi eliberaţi şi le daţi şi despăgubiri. Sau vă referiţi la cei peste 30 de morţi de pe urma epidemiei de gripă, unii din ei morţi la uşa spitalului unde nimeni nu avea timp de ei?", a scris Mircea Marian.

Pe vremea celebrei OUG 13, liderul PSD a depus plângere penală împotriva jurnalistului, pe care îl acuza de nu mai puţin de opt infracţiuni, printre care instigare la săvârşirea infracţiunii de atentat care pune în pericol securitatea naţională, instigare la infracţiunea de violare de domiciliu, instigare la săvârşirea infracţiunii de ultraj, incitare la ură sau discriminare, instigare la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi infracţiunea de a fi săvârşit acţiuni împotriva ordinii constituţionale.

"La data de 31 ianuarie 2017, în seara zilei, după ce în şedinţa de guvern au fost adoptate mai multe acte normative, s-a organizat o manifestaţie publică în faţa Guvernului. În mediul virtual au existat mai multe voci care incitau la ieşire în stradă a cetăţenilor pentru a manifesta împotriva Guvernului şi a persoanelor din conducerea Partidului de guvernământ – Partidul Social Democrat – partid al cărui Preşedinte sunt. În mediul virtual, pe reţeaua de socializare Facebook, a fost postat un mesaj de către făptuitorul Mircea Marian, mesaj prin care cetăţenii manifestanţi erau instigaţi să vină la domiciliu meu. În acelaşi mesaj se cuprinde şi îndemnul de a comite acte de agresiune împotriva mea. Acest mesaj este disimulat într-o afirmaţie cu subînţeles. Astfel, vă prezint postarea făptuitorului Mircea Marian: 'E complet lipsit de etică profesională ceea ce voi face acum, dar vă spun că jigodia de Dragnea locuieşte lângă Piaţă..., pe stradă... într-un bloc cu o clinică dentală la parter. Să nu vă vină idei'", scria Dragnea în plângerea respectivă, care nu a avut de altfel nicio finalitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne