Un nou episod "Vin românii" la Cahannel 4. Românii din diaspora ameninţă cu proteste masive

"Vin romanii" la Cahannel 4
"Vin romanii" la Cahannel 4 (facebook.com)

"Suntem gata să organizăm proteste în faţa ambasadelor Marii Britanii din toate ţările unde sunt comunităţi mari de români", a avertizat Daniel Tecu preşedintele Federaţiei asociaţiilor de români din Europa (FADERE), după apariţia celui de-al doilea episod din seria de documentare "Vin românii".

Al doilea episod al seriei de documentare "Vin românii" prezentat la televiziunea "Cahannel 4" arată într-o lumină ceva mai bună decât primul pe românii care locuiesc în Marea Britanie, însă comunitatea de români din Anglia se declară "nemulţumită şi profund scandalizată de campania de defăimare şi denigrare a românilor, deschisă de fiecare dată când se apropie alegeri".

"Toate aceste campanii au ca rezultat distrugerea imaginii românilor câştigată cu foarte mare efort, prin onestitate, seriozitate şi profesionalismul demonstrat de majoritatea românilor care locuiesc acolo. Iar aceasta duce la acţiuni rasiale din partea englezilor împotriva românilor", se arată în comunicatul FADERE remis Epoch Times.

"Dacă aceste mesaje de denigrare a comunităţii din Marea Britanie nu vor înceta, vom organiza manifestaţii în faţa ambasadelor Angliei din toate capitalele europei unde există comunităţi mari de români", a subliniat Daniel Tecu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne