UNICEF va asigura o viaţă mai bună copiilor din R. Moldova

Margareta Timofti
Margareta Timofti (presedinte.md)
Ana Chitoroagă
01.03.2014

Prima Doamnă a Republicii Moldova, Margareta Timofti, a avut vineri o întrevedere cu reprezentantul UNICEF în Republica Moldova, Nune Mangasaryan, potrivit Serviciului de presă al instituţiei prezidenţiale.

Margareta Timofti a mulţumit pentru multiplele proiecte desfăşurate din 1995 de Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite (UNICEF) în Republica Moldova.

Nune Mangasaryan a informat-o pe Prima Doamnă despre programele UNICEF aflate în derulare şi a solicitat sprijin în vederea îmbunătăţirii situaţiei copiilor din Republica Moldova.

“Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană are un capitol separat despre respectarea drepturilor copiilor. Republica Moldova este unica ţară din cadrul Parteneriatului Estic care şi-a asumat un asemenea angajament. UNICEF va acorda asistenţa necesară autorităţilor de la Chişinău pentru a asigura o viaţă mai bună copiilor", a declarat reprezentanta UNICEF.

Prima Doamnă şi-a declarat sprijinul pentru acţiunile organizaţiei în domeniile educaţiei şi ocrotirii sănătăţii, destinate în special copiilor defavorizaţi. Margareta Timofti a menţionat în mod special preocuparea sa faţă de problema copiilor cu autism, a copiilor cu dizabilităţi şi a celor din orfelinate. „Cu eforturi comune sper să facem copiii mai fericiţi”, a declarat Prima Doamnă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor