Vânzările VEKA în România au crescut cu 25%

Epoch Times România
14.03.2013

VEKA România, subsidiara locală a producătorului german de tâmplărie termoizolantă VEKA AG, a înregistrat o creştere a vânzărilor de 25% pentru anul 2012şi o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, potrivit unui anunţ al companiei.

„Rezultatele financiare excelente înregistrate de VEKA în România în anul 2012 ne menţin în poziţia de lider tehnologic, partener şi brand puternic pe o piaţă extrem de competitivă. Evoluţia vânzărilor este cu atât mai însemnată în condiţiile traversării perioadei de recesiune ce continuă să afecteze semnificativ piaţa construcţiilor din România”, a declarat Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA România.

Trendul crescător a fost vizibil încă din primele 5 luni ale anului 2012, perioadă ce a înregistrat o creştere de 55% a vânzărilor în România, acesta fiind cel mai mare procent de creştere dintre toate cele 55 de ţări în care grupul este prezent la nivel global.

În prezent, VEKA România colaborează cu peste 180 de parteneri ale căror exporturi sunt în continuă creştere. „Deşi estimăm un an dificil pentru piaţa de tâmplărie PVC în 2013 când precauţia va fi cuvântul de referinţă, obiectivele VEKA România vizează continuarea trendului de creştere cu un minim de 10-12%. Cu siguranţă, va trece o perioadă lungă de timp până când piaţa românească de tâmplărie, per total, se va apropia de valorile înregistrate în anii 2007-2008”, spune Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA România.

În ceea ce priveşte portofoliul de produse disponibile pe piaţa românească, pentru 2013 compania îşi propune diversificarea gamei actuale de soluţii prin lansarea unor noi repere în cadrul familiilor principale de sisteme.

Grupul german VEKA este lider mondial pe piaţa de sisteme de profile PVC destinate producţiei de tâmplărie termoizolantă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor