Victor Ponta se bucură că Vasile Blaga s-a blocat în trafic şi cere ca alegerile să fie în septembrie, prin Constituţie

Premierul Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta. (DIETER NAGL / AFP / GettyImages)
Liviu Şerbănescu
09.12.2012

Premierul Victor Ponta a votat duminică dimineaţa la o secţie din Târgu Jiu, unde candidează pentru un mandat de deputat în colegiul 6. Referindu-se la preşedintele PDL Vasile Blaga, care s-a blocat în localitatea Deta, şeful PSD a precizat că se bucură pentru că unii lideri s-au blocat, duminică, în trafic, din cauza zăpezii.

Victor Ponta a comentat modul în care vremea nefavorabilă afectează prezenţa la vot şi a precizat că este supărat pe "acei încăpăţânaţi absurzi" de la ARD care nu au fost de acord cu propunerea sa de a organiza alegerile parlamentare în noiembrie.

Liderul PSD candidează în Gorj contra liderului Partidului Poporului, Dan Diaconescu.

„Am votat cu toate gândurile bune pentru Târgu Jiu şi România. Am votat cu convingerea că românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor întoarce o altă mult mai bună. Am votat pentru a fi mai uniţi şi ca să avem speranţa unui viitor mai bun, în care nu mai credeam în urmă cu un an”, a declarat Ponta la ieşirea de la urne.

Victor Ponta a adăugat apoi că se bucură că unii lideri s-au blocat duminică în trafic, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, referindu-se la liderul PDL Vasile Blaga, care s-a blocat în drumul spre secţia de votare din judeţul Arad.

"M-am supărat pe cei încăpăţânaţi care n-au vrut să facem alegerile în noiembrie"

"M-am supărat pe acei încăpăţânaţi absurzi de care m-am rugat să facem alegerile în noiembrie, au zis nu, hai în decembrie, că poate mai cresc în sondaje până în decembrie. Uite că n-au crescut. Acum mă bucur că s-a blocat şi nu poate ajunge la secţia de vot. Dacă n-ai minte şi n-ai deschidere, uite ce se întâmplă. Dar noi ne ocupăm şi-i deschidem şi lui secţia de vot", a declarat premierul Victor Ponta.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, candidează pentru ARD în Colegiul 3 Senat Timiş şi a plecat spre oraşul Sânnicolau Mare, ca să voteze, însă din cauza zăpezii a trebuit să se întoarcă din drum.

Premierul a adăugat apoi că trebuie modificată Constituţia, pentru că alegerile să aibă loc ,ai devreme, astfel încât să nu mai existe situaţii de acest gen.

„Trebuie neapărat să punem în Constituţie, în legi, şi să facem alegerile în septembrie, octombrie. Blaga a crezut că până în decembrie pierdem noi alegerile”, a mai declarat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor