Ziua 156. "Asistăm la un asalt fără precedent asupra Statului de drept!"

Toată această cacealma cu schimbarea Guvernului a fost ca un vânt din pupa pentru Dragnea şi acoliţii săi, care nu vor decât să-şi ducă mai departe planul de demolare a luptei anticorupţie, acuză protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Dragnea va încerca tot mai în forţă să îşi ducă la capăt planul demarat prin adoptarea OUG 13, aşa că Strada trebuie să fie în alertă, susţin protestatarii, reveniţi pentru a 156-a zi consecutiv în Piaţa Victoriei din Capitală.

Revoltaţi de asaltul la adresa DNA - instituţie a cărei şefă a intrat în evaluări, la fel ca şi Augustin Lazăr -, de faptul că adoptarea unui prag pentru abuz în serviciu a devenit doar o chestiune de timp şi de sumă şi, în genere, de mai tot ce se întâmplă pe scena politică, protestatarii cer o schimbare reală a clasei politice, cer ca la cârma ţării să vină oameni oneşti şi cu adevărat interesaţi de binele României.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Asistăm zilele acestea la un asalt fără precedent asupra Statului de drept iniţiat chiar de către însuşi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, de parcă OUG13 nici nu s-a întâmplat vreodată. Ne-am întors în februarie, iar toată această cacealma cu schimbarea (aceluiaşi) Guvern a fost ca un vânt din pupa pentru Dragnea şi ai lui acoliţi. Este clar că timpul nu mai are răbdare pentru Dragnea, iar acesta va încerca din ce în ce mai pronunţat să îşi ducă planul diabolic până la capăt. Tocmai de aceea noi trebuie să fim în alertă, să le arătăm că strada încă are ceva de spus şi că îi vom opri, ori de câte ori va fi nevoie!", transmite o protestatară.

La rândul său, o altă protestatară transmite şi ea că nimic din ceea ce se întâmplă în jur - deciziile CCR, tunurile puse pe DNA etc. - nu le permite românilor să îşi vadă de vieţile lor căci, câtă vreme îţi pasă de ţară, nu ai cum să stai cu mâinile în sân.

"Am intrat în a şasea luna de proteste şi credeţi-ne, toţi ne-am dori să ne întoarcem la vieţile noastre de dinainte de 31 ianuarie, dar nu suntem lăsaţi. În fiecare zi se întâmplă câte ceva grav sau extrem de grav pe scena politică. Uitaţi numai zilele acestea la atacul furibund la adresa Doamnei noastre de fier, Laura Codruţa Kovesi.

Toţi corupţii şi penalii care au dosare sau care urmează să fie anchetaţi au pus tunurile pe DNA în speranţa că vor scăpa. Şi ce să mai spunem că astăzi CCR a respins contestaţia depusă de opoziţie pentru aşa-zisa lege a graţierii mascate. Mie mi se pare extrem de grav ca deţinuţii să beneficieze de 6 zile pe lună care se vor considera executate. Asta înseamnă o reducere a pedepselor cu 20% şi asta de ce, că deţinuţii nu au condiţii bune în penitenciare? Dar cum sunt condiţiile din spitatele de stat? Cel puţin la fel de rele!".

Protest
Protest (Epoch Times)

Deci, despre ce discutăm? Să le fie ruşine celor care au venit cu un astfel de amendament la lege şi CCR-ului de asemenea pentru decizia luată. Iar ca totul să fie perfect şi minunat, aşa ca o bomboană pe colivă, salariile parlamentărilor vor creşte, pentru că muncesc tare mult, nu-i aşa, şi nu pot dormi nopţile cu gândul la ce să mai fure sau a mai rămas ceva ce încă nu a fost distrus? Concluzia este una singură: nimic din ce se întâmplă în jurul nostru nu ne lasă să ne vedem de vieţile noastre pentru că nu putem sta cu mâinile în sân şi să nu luăm atitudine văzând toate mizeriile astea făcute cu bună ştiinţă de politicieni", declară o protestatară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne