16 ani de crime şi tortură. Practicanţii Falun Gong din România cer oprirea genocidului [video]

Bucureşteni semnând petiţia pentru încetarea genocidului pornit de Partidul Comunist Chinez împotriv practicanţilor Falun Gong, 19 iulie 2015
Bucureşteni semnând petiţia pentru încetarea genocidului pornit de Partidul Comunist Chinez împotriv practicanţilor Falun Gong, 19 iulie 2015 (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

An de an, pe 20 iulie, în întreaga lume se comemorează începutul uneia dintre cele mai violente persecuţii din istoria umanităţii, genocidul pornit de Partidul Comunist Chinez împotriva practicii spirituale chineze Falun Gong. Tragicul eveniment a fost comemorat şi la Bucureşti, unde aderenţii mişcării au ieşit, duminică, în stradă pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de colegii lor din China.

"Credem că oamenii trebuie să afle despre persecuţia Falun Gong, chiar dacă este vorba despre ceva ce se întâmplă în China. Indiferent în ce colţ al lumii trăim, cred că oamenii trebuie să conştientizeze, că în plin secol XXI, asistăm la un adevărat genocid. Este ceva de neacceptat pentru zilele noastre. Sunt 16 ani de când cei care practică această şcoală paşnică de qiqong numită Falun Dafa sunt arestaţi şi închişi în lagăre, unde sunt torturaţi prin metode de neimaginat, poate chiar mai rele ca cele din Evul Mediu.

Este documentat inclusiv faptul că Partidul a ajuns să facă şi profit de pe urma acestor oameni, pe care i-a transformat într-o bancă vie de organe. Practicanţii sunt tăiaţi pe viu şi li se fură organele care sunt vândute apoi pentru profit", a declarat, pentru Epoch Times, o practicantă Falun Gong care strângea semnături pentru oprirea persecuţiei, în parcul Cişmigiu din Bucureşti.

Ce este Falun Gong? Ce are Partidul cu mişcarea?

Falun Gong cuprinde un set de exerciţii şi un cod moral bazat pe principiile adevăr, compasiune şi toleranţă. Iniţial sprijinită de autorităţi pentru beneficiile pe care le aduce sănătăţii, în scurt timp numărul practicanţilor a devenit mai mare decât al membrilor Partidului Comunist. Liderul PCC Jiang Zemin a dat în 1999 ordin Partidului să elimine complet Falun Gong.

Au trecut 16 ani de la acel moment şi, în tot acest timp, conform rapoartelor internaţionale, un număr impresionant de practicanţi au fost aruncaţi în închisori, lagăre de muncă, centre de spălare pe creier, fiind supuşi la torturi greu de imaginat pentru a-i determina să renunţe la convingerile lor spirituale.

Mai mult, anchete internaţionale au arătat că Partidul a mers cu persecuţia până la a recolta organe de la practicanţii Falun Gong, pentru profit.

Cei care au documentat fenomenul vorbesc de zeci de mii de victime ale industiriei macabre, însă, în realitate, numărul celor ucişi poate fi mult mai mare, afirmă practicanţii Falun Gong, care atrag atenţia că, având în vedere secretomania autorităţilor chineze care nu permit accesul la informaţii, scara masacrului nu poate fi apreciată cu exactitate.

Practicanţii sunt tăiaţi pe viu şi li se fură organele care sunt vândute apoi pentru profit

"Falun Gong este un grup spiritual paşnic care nu a făcut rău nimăui. În mod tragic, acesta este pentru regimul de la Beijing ce erau evreii pentru nazişti - un duşman intern", a declarat fostul vicepreşedinte al Parlamentului European, Edward McMillan-Scott.

În ciuda brutalităţii regimului comunist chinez, Falun Gong nu a dispărut, ba mai mult, s-a extins în afara graniţelor Chinei, în prezent fiind practicată în peste 100 de ţări. Aderenţii din întreaga lume, printre care şi cei români, au continuat să ceară, prin mijloace paşnice, încetarea persecuţiei.

La sfârşitul anului 2013, Parlamentul European a votat o rezoluţie prin care cerea Chinei oprirea imediată a recoltării forţate de organe de la prizonieri de conştiinţă, precum şi o anchetă completă şi pedepsirea celor responsabili de aceste practici inumane.

"Nu putem rămâne tăcuţi în faţa unui regim tiranic care ne extermină semenii doar pentru ca aceştia se ghidează după principiile adevăr, compasiune, toleranţă, ce sunt în contradicţie cu principiile comuniste. Tăcerea este o acceptare a crimelor regimului comunist şi o participare involuntară la persecuţia unor oameni nevinovaţi.", transmit membrii Asociaţiei Falun Dafa România, care speră ca vocile lor precum şi milioanele de semnături strânse pentru oprirea persecuţiei, să pună capăt acestui genocid care reprezintă o pată pe obrazul umanităţii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.