Alexander Zverev este campionul ediţiei din acest an a turneului ATP de la Koln [video]

Sportivul din Germania a cucerit titlul competiţiei germane după o finală cu canadianul Felix Auger-Aliassime, scor final 6-3, 6-3.
Jucătorul german de tenis Alexander Zverev.
Jucătorul german de tenis Alexander Zverev. (Getty Images)
Marius Drăgoi
19.10.2020

Alexander Zverev (23 ani, 7 ATP) s-a impus în ultimul act al circuitului ATP de la Koln în faţa sportivului canadian Felix Auger-Aliassime (20 ani, 22 ATP), acesta din urmă înclinându-se în două seturi identice, 6-3, 6-3. Partida a durat o oră şi 19 minute.

"Am avut o finală foarte grea la New York şi următoarea finală pe care am jucat-o aici am vrut să ies şi, evident, să joc cel mai bun tenis al meu, să termin meciul." a declarat campionul german, care va fi din nou cap de serie numărul unu pentru al doilea turneu de la Koln, care începe luni.

"Felix, eşti un jucător incredibil. Ştiu că nu înseamnă prea mult acum, dar sunt sigur că nu vei câştiga doar un titlu, vei câştiga mai multe titluri, mai multe titluri în carieră, titluri mai mari decât acesta", a mai spus Zverev. "Ne cunoaştem incredibil de bine... Vei ridica trofeul unui câştigător foarte curând." a încheiat acesta.

Germanul şi-a adjudecat astfel al doisprezecelea titlu al carierei, în timp ce oponentul său a pierdut pentru a şasea oară o finală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor