Alina Gorghiu: Culmea pesedismului - A ajuns Dragnea să vorbească despre proteste folosind termenul "mineriadă"

Deşi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este inculpat pentru crimele de la Mineriade, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a ajuns să vorbească despre protestele de duminică seară folosind termenul "mineriadă", a remarcat fosta şefă PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Fosta şefă PNL, Alina Gorghiu, s-a declarat indignată de declaraţiile făcute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după protestele anti-graţiere şi anti-ciopârţire Coduri penale.

"Dumnezeule, în ce Românie trăim?!? A ajuns Dragnea, cu Iliescu inculpat pentru crimele de la Mineriade, să vorbească despre protestele de aseară folosind termenul "mineriadă". Alooo, voi ăştia de la PSD ar trebui să aveţi hotărâre de la instanţă care să vă interzică să folosiţi cuvântul ăsta, la cât rău aţi făcut cu mineriadele voastre, de toate felurile!", a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook, adăugând hashtag-ul #culmeapesedismului.

Într-o postare pe reţeaua de socializare, Liviu Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că s-a pus în fruntea unei noi mineriade şi dă asigurări că nu-l va mai lăsa pe preşedinte să "intre abuziv în şedinţe de guvern" sau să incite la violenţă. Detalii aici.