Amal l-a fermecat pe George Clooney cu ţinutele sale elegante

Amal Clooney
Amal Clooney (Facebook)

Avocata Amal Clooney, soţia celebrului actor George Clooney, a apărut mai elegantă ca niciodată într-o salopetă neagră de dantelă asimetrică Stella McCartney, precum şi cu o pereche de pantofi cu toc cui, potrivit Daily Mail.

La această ţinută de seară, Amal a avut ca accesorii o geantă galbenă şi cercei care atârnă liberi, şi a folosit un ruj roşu şi fard de obraz roz.

Admirata avocată, în vârstă de 37 de ani, a renunţat să-şi petreacă timpul cu soţul şi s-a întâlnit cu designerul ei. Amal Clooney şi-a luat din programul de lucru foarte încărcat pentru a se bucura de o seară petrecută alături de creatoarea de modă Stella McCartney, fiica celebrului Paul McCartney, fostul membru al formaţiei The Beatles.

Stella a optat pentru o ţinută mai casual, purtând o haină de culoare portocalie peste o bluză de culoare gri şi blugi skinny.

Avocată specializată în drepturile omului, Amal a fost prezentă a doua zi la locul său de muncă, îmbrăcată într-un costum alb chic. A apărut la Curtea Supremă de Justiţie din Londra pentru a pleda în cazul foştilor locuitori ai Insulelor Chagos, forţaţi să se mute din casele lor în anii 1960, pentru a se construi o bază aeriană americană.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.