Angelina Jolie va juca în filmul "Orient Express" după romanul Agathei Cristi

Angelina Jolie
Angelina Jolie (JOSEPH EID / AFP / GettyImages)

Celebra actriţă Angelina Jolie ar putea juca în filmul Orient Express după adaptarea romanului Agathei Cristi, în regia irlandezului Kenneth Branagh, ce va interpreta rolul detectivului Hercule Poirot. Jolie ar putea primi rolul deţinut de nu mai puţin faimoasa Lauren Bacall în filmul regizat în 1974 de Sidney Lumet.

Pelicula lui Branagh are la bază romanul de aventuri al Agathei Christie din 1934, în care detectivul Hercule Poirot se străduieşte să rezolve un caz de crimă petrecut în faimosul tren Orient Express.

Potrivit The Hollywood Reporter, Jolie poartă discuţii pentru a obţine rolul lui Harriet Hubbard, care este suspectă în cazul de crimă.

Numele celorlalţi actoril nu au fost încă anunţate, dar se crede că vor fi numai vedete. În filmul original al lui Lumet, în afară de Finney şi Bacall au mai jucat Ingrid Bergman şi Sean Connery.

Filmările vor începe în noiembrie, în locuri precum Londra şi Malta, iar scenariul este scris de Michael Green.

Jolie a apărut pe marele ecran mai puţin în ultimul timp, sugerând că ar dori să se ocupe de regie. Anul trecut, actriţa americană a regizat, alături de soţul său Brad Pitt, drama „By the Sea”. În curând, aceasta ar putea să joace din nou în franciza „Maleficent”, care a avut încasări uriaşe în box office-ul anului 2014.

Angelina Jolie a mai lucrat în ultimul timp la mult-aşteptatul documentar Netflix, „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, bazat pe cartea de memorii din anul 2000 a autorului şi militantului pentru drepturile omului din Cambodgia, Loung Ung.

Fox va lansa filmul lui Branagh "Orient Express" pe 22 noiembrie 2017, în timpul sezonului pentru premiile Oscar.

Angelina Jolie a câştigat premiul Oscar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/Girl, Interrupted", iar în 2009 a fost nominalizată a doua oară la premiile Oscar pentru rolul din "Schimbul/Changeling", în regia lui Clint Eastwood.

Actriţa americană a devenit celebră prin interpretarea rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii de succes, printre care "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" şi "Maleficent".

Angelina Joli a debutat ca regizor în 2011, cu pelicula "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin". Al doilea film de lungmetraj regizat de actriţa americană, "De neînvins/ Unbroken", a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune zece pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură