"Banii Sectorului, pe mâna cheltuitorului" - Protest în faţa Primăriei Sectorului 3

Protest la Primăria Sectorului 3, Bucureşti, 17 iunie 2015.
Protest la Primăria Sectorului 3, Bucureşti, 17 iunie 2015. (Eugen Horoiu)
Se încarcă player-ul...

Nemulţumiţi de multitudinea de borduri roz, de betonarea spaţiilor verzi, de toaletarea barbară a copacilor, de aspersoarele puse pe linii de tramvai, de evacuările din locuinţe, de modul cum decurg reabilitările, sau, mai pe scurt, de modul în care este condusă partea din Bucureşti unde locuiesc, un grup de cetăţeni ai sectorului 3 au protestat miercuri în faţa primăriei conduse de Robert Negoiţă.

La protestul, organizat pe Facebook de Grupul de Iniţiativă Cetăţean Sector 3, au luat parte persoane de toate vârstele, a căror nemulţumiri atinge o gamă largă de probleme având însă acelaşi numitor comun: primarul nu şi-a respectat promisiunile făcute electoratului, nu ţine cont de părerile acestora iar sectorul este condus eminamente netransparent.

Protestatarii au purtat pancarte cu mesaje precum: "Vrem arbori, nu betoane", "Negoiţă nu uita, te aşteaptă DNA", "Banii Sectorului, pe mâna cheltuitorului" şi s-a scandat "Betoniţă (porecla lui Negoiţă n. r nu uita, primăria nu-i a ta", "DNA să vină să te ia!"

"Am venit aici să atragem atenţia că banul public se află la cheremul unor oameni care fac tot posibilul să-i risipească. Ne dorim ca cine trebuie să facă investigaţii şi să afle ce se întâmplă cu acest bani aruncaţi pe geam.", a declarat, pentru Epoch Times un tânăr ce ţinea o pancartă roz - una din culorile preferate de administraţia sectorului.

"Sunt pe stradă de luni de zile" - s-a plâns una din femeile evacuate din Strada Vulturilor.

"Mizeria din sector. Este insuportabil şi de nerecunoscut sectorul, oameni fără acoperiş deasupra capului, care dorm pe bănci" ne-a enumerat o protestatară parte din motivele care au scos-o în faţa primăriei conduse de Negoiţă, primarul care, în noiembrie 2014, pe vremea când cetăţenii protestau pentru oprirea construirii unei Săli Polivalente în Parcul IOR le-a recomandat celor nemulţumiţi de cum conduce sectorul, să se mute în altă parte.

Mai multe despre nemulţumirile cetăţenilor puteţi afla urmărind materialul video.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne