Protest la Primăria Sectorului 3. Negoiţă criticat pentru încălcarea promisiunilor electorale

Copac betonat pe strada Intrarea Reconstrucţiei din sectorul 3, Bucureşti
Copac betonat pe strada Intrarea Reconstrucţiei din sectorul 3, Bucureşti (Prietenii Parcului IOR, Facebook)

Grupul de iniţiativă civică "Cetăţean Sector 3" organizează în data de 17 iunie, ora 16.30 în faţa Primăriei Sectorului 3 un protest pentru nerespectarea promisiunilor electorală. Protestul a fost anunţat la Primăria Sectorului 3.

Organizatorii protestului îi reproşează edilului de sector că nu ţine cont de părerile cetăţenilor în procesul decizional, că reabilitările se fac pe criterii politice, că risipeşte banul public şi distruge mediul în sector:

"Administraţia actuală a Sectorului 3 dă răspunsurilor halucinante când e pusă să dea socoteală pentru risipa de bani către firme prietene: astfel copacii se taie pentru că murdăresc pe jos (duzii) alţii nu produc destul oxigen, ”diafragmele” - bordurile acelea de juma de metru sunt fie pentru că maşinile să nu mai între pe spaţiul verde (deşi sunt puse peste tot acele borduri, nu doar la margine de trotuar) sau că aluviunile de noroi să nu mai iasă pe carosabil (s-a turnat pământ pentru a umple acele ”cavouri” roz).

Locurile de joacă trebuie îngrădite cu garduri de 2 m, cele mici nu erau îndeajuns fiind probabil posibil de excaladat de copii în timp ce părinţii lor adormeau. Blocurile sunt îngrădite tot cu garduri înalte împotriva boschetarilor..şi ultima bombă, atenţie: ”Betonul se macină şi produce praf” şi pentru asta trebuie înlocuit tot betonul din parcări cu asfalt.

Toate aceste decizii se iau fără consultare, la fel ca şi bugetul adoptat în mod ilegal, fără prezentare şi dezbatere publică. Scopul unic –sifonare de fonduri către firme potrivite şi ce e mai grav cu implicaţii asupra sănătăţii noastre – distrugerea continuă ciuntirea coroanei copacilor de către ADP şi scăderea drastică a cantităţii de oxigen respirabil.", scriu organizatorii protestului, potrivit comunicatului de presă remis Epoch Times.

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi accesa aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne