Băsescu, de ce a propus graţierea corupţilor: Am obligaţia să fac ceva pentru cei care spun că i-am băgat în puşcărie

Nu se pune problema că ar fi existat o înţelegere cu PSD atunci când a propus în Comisia Juridică din Senat amendamentele privind graţierea corupţilor, susţine fostul preşedinte Traian Băsescu, adăugând că a luat această decizie din conştiinţă.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu, în prezent senator PMP, susţine că prin amendamentele propuse la proiectul legii graţierii a făcut "o coaliţie cu propria sa conştiinţă", nu cu PSD.

"Nu am făcut o coaliţie cu PSD. Eu am făcut o coaliţie cu conştiinţa mea. Dacă vă uitaţi pe toate televiziunile, oricine are probleme şi iese la un televizor primul lucru pe care îl spune este 'Băsescu m-a băgat la puşcărie'. Conştiinţa de politician. Nu e adevărat - nu am băgat pe nimeni la puşcărie, dar dacă vă uitaţi pe orice post de televiziune eu sunt cel care i-am băgat în puşcărie.

Cred că este un moment în care am obligaţia să încerc să fac ceva pentru ei chiar dacă nu am băgat pe nimeni în puşcărie", a explicat fostul preşedinte Traian Băsescu, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne