Becali îl ameninţă pe omul lui Băsescu: „Dacă te mai iei de Kovesi şi de Coldea, îţi iau casa”

Se pare că omul de afaceri Gigi Becali are o afinitate pentru şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi pentru generalul Florian Coldea de la SRI, pe care îi consideră "doi patrioţi români".
Gigi Becali cu degetele la cap.
Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)

Deranjat că unul dintre apropiaţii lui Traian Băsescu din PMP, Gelu Vişan, îi atacă dur pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi pe generalul Florian Coldea, latifundiarul Gigi Becali l-a ameninţat că îi ia casa.

Schimbul de replici a avut loc în direct, la România Tv, şi a fost citat ulterior de publicaţia stiripesurse.ro.

Gigi Becali: Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Ei sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate.

Gelu Vişan: Nu am cum să nu mă iau. Eu spun adevărul. Nu-mi închide nimeni gura.

Gigi Becali: Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa.

Gelu Vişan: Aşa este. M-aţi ajutat atunci când mi-a fost greu, dar nu pot să tac. Spun adevărul. E adevărat că am vorbit la telefon.

Gigi Becali: Nu am vorbit la telefon. Ai venit la palat şi eu am semnat actele. Dacă nu poţi să taci, să ieşi din casă şi să îţi dea casă Băsescu, au fost dezvăluirile halucinante ale lui Becali.

Ulterior, la Antena 3, Gigi Becali a explicat că Gelu Vişan a venit la el şi i-a cerut bani pentru că banca îl ameninţa că îi execută casa. „Eu i-am zis că nu-i dau bani, dar că îi cumpăr eu casa şi nu o să-l dau afară din casă”, a detaliat latifundiarul.

„Mie mi-e dragă Codruţa Koveşi şi Coldea e un patriot. Aşa am spus eu. E părerea mea. El a spus că îşi revizuieşte atitudinea. Vreau să mi se facă dreptate şi lui Băsescu vreau să i se facă dreptate. Şi eu cred că Codruţa face dreptate. Mi-e drag binomul, de aia mi-e drag şi Coldea. (...)

Pe mine nu mă mai poate băga nimeni la puşcărie. Eu nu mai fac nimic, nu mă mai interesează. Dacă mă ia din urmă, se contopesc pedepsele, şapte ani jumate. Fac 60 de ani, mai mult nu pot să-mi dea. Eu nu sunt unul din ăla lingău la televizor, pentru că mi-e frică de Coldea şi Kovesi.” a afirmat Gigi Becali.

Patronul Stelei a mai precizat că în spatele condamnării sale, din câte a aflat el, a stat fostul preşedinte Traian Băsescu. „Mi-au spus peste tot, Băsescu se interesează de tine. Mi-au dat puşcărie ca să-i fie pe placul domnului preşedinte. Ştiu direct de la Curtea Supremă. Eu pot să spun ce a spus verişoara mea, care a fost judecător la Curtea Supremă”.