Bilanţ negru. Încă o victimă a incendiului din Colectiv a murit în spital

Incendiul din clubul Colectiv continuă să ia vieţi. Încă o victimă a tragediei şi-a pierdut viaţa, luni noaptea, în spital.
Tragedia de la clubul Colectiv
Tragedia de la clubul Colectiv (Poza Alex Sanda)

Încă o victimă a incendiului de vineri noapte a murit în spital. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a încetat din viaţă în noaptea de luni spre marţi la Spitalul Pantelimon, relatează B1 TV.

Bilanţul tragediei de la club ajunge, în urma decesului tinerei, la 32 de morţi.

La Spitalul Pantelimon se mai află doi răniţi în stare critică şi trei în stare stabilă, precizează sursa citată. În fiecare dimineaţă, răniţii intră în sala de operaţii pentru a li se schimba pansamentele, primesc o alimentaţie specială şi sunt trataţi cu atenţie deosebită, au declarat medicii.

Reamintim că vineri noaptea, la clubul Colectiv din Bucureşti a izbucnit un incendiu care a curmat viaţa a 27 de persoane, alte peste 160 ajungând în spitalele Capitalei, cu arsuri pe suprafeţe mari din corp şi intoxicaţi cu fum. De la momentul tragediei şi până acum, cinci persoane au murit în spitale, în pofida eforturilor medicilor.

În România au fost decretate trei zile de doliul naţional iar duminică, în mai multe localităţi ale ţării au avut loc marşuri de comemorare a celor pieriţi în incendiu.

Pe de altă parte, Parchetul General a declanşat o anchetă în acest caz, la acest moment cei trei patroni ai clubului Colectiv fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Cei trei sunt acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne