Blaga: Teleormanul lui Dragnea, cea mai mare scădere economică în timp ce România înregistra creşteri

Vasile Blaga
Vasile Blaga (Epoch Times România)

Regiunile administrate de PSD sunt cele mai înapoiate economic. De exemplu, judeţul Teleorman a înregistrat în 2015 cea mai mare scădere economică din România în condiţiile în care la nivel naţional s-a înregistrat creştere, a declarat sâmbătă copreşedintele PNL Vasile Blaga, citat de Agerpres.

"PSD guvernează de 25 de ani neîntrerupt Oltenia şi Moldova. Am fost joi în Teleorman, acasă la Dragnea, de 16 ani preşedinte de Consiliu Judeţean, de câţiva ani ministru, anul trecut chiar şi viceprim-ministru. În timp ce anul trecut în România a fost o creştere economică de 3,7%, la Dragnea acasă a fost cea mai mare scădere economică din România, de peste 2%.

Nici n-am avut unde să ne ţinem şedinţa, acasă la Dragnea. N-au nicio sală. Am mers cu peste 2.000 de oameni la Casa de Cultură. Şi aia se dărâmă pe ei.

În timpul ăsta, lui Dragnea îi pasă de stadioane, să mai tragă un stadion la Alexandria, că are mare echipă, în divizia a IV-a, 'Prăbuşirea Alexandria', şi să joace eventual cu ceilalţi, de la Turnu Măgurele, altă echipă tare. Numai pentru asta şi-a pregătit cu domnul Dâncu 16 milioane de euro. Asta e administraţie tipică pesedistă", a declarat Vasile Blaga,.

Tot cu titlu de exemplu, liderul liberal a vorbit despre Craiova, oraş condus de 26 de ani de PSD, care are "cel mai mare număr de şomeri din România — 25.000".

"În toată ţara PSD înseamnă sărăcie. (...) Uitaţi-vă la harta oraşelor şi judeţelor conduse de PSD. Acolo nu sunt investiţii, nu sunt locuri de muncă, oameni care să trăiască pe propriile picioare, nu există clasă de mijloc. Avem obligaţia de a câştiga aceste alegeri nu pentru noi, ci pentru aceşti oameni de care şi-au bătut joc 25 de ani", a declarat, la rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne