"Boicot Antena 3". Petiţie pentru boicotarea firmelor care plătesc reclamă la postul lui Voiculescu

Nu mai puţin de 5.000 de români au semnat o petiţie ce îndeamnă la boicotarea firmelor care îşi fac reclamă la Antena 3, postul TV aparţinând lui Dan Voiculescu.
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mihai Gâdea
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Mii de români se declară nemulţumiţi de prestaţia Antenelor care "şi-au făcut un obicei din linşajul mediatic" al inamicilor lui Dan Voiculescu şi au semnat o petiţie care vizează boicotarea firmelor ce îşi fac reclamă la această televiziune.

"Dragi români, ne adresăm celor nemulţumiţi de prestaţia Antenelor din trustul Intact al lui Dan Voiculescu, care şi-au făcut un obicei din linşajul mediatic al persoanelor şi instituţiilor care-l cercetează şi judecă pe Dan Voiculescu. Acelaşi linşaj mediatic se exercită şi asupra celor care se opun demolării instituţiilor statului de drept şi subordonării justiţiei clasei politice aflate la putere.

Drept urmare, semnatarii acestei petiţii se angajează să nu mai cumpere mărfuri de la firmele listate mai jos, firme care-şi fac publicitate prin trustul Intact şi fac un apel la toţi cetăţenii cinstiţi să procedeze la fel, până când acest trust de presă va renunţa la practicile linşajului mediatic", se arată în textul petiţiei.

Iniţiatorii demersului au publicat şi o listă cu firmele care îşi facă reclamă la televiziunea lui Voiculescu, pe care o puteţi consulta aici.