Danileţ: "Ei au voie să te insulte şi să te calomnieze - asta se numeşte, chipurile, libertate de exprimare"

Somaţi de ANAF să evacueze sediul de la Băneasa, cei la la Antene şi susţinătorii lor s-au plâns de încălcarea libertăţii de exprimare. Situaţia a intrat şi în atenţia judecătorului Cristi Danileţ, care a "beneficiat" de multe ori până acum de atenţia postului.
Judecătorul Cristi Danileţ (Epoch Times)
Andrei Pricopie
21.02.2016

"Ce interesant! Aşa numiţii militanţi pentru libertatea de exprimare sunt primii deranjaţi când ei sunt obiectul criticii", scrie, pe reţeaua de socializare, judecătorul Cristi Danileţ, unul dintre membri Consiliului Superior al Magistraturii.

"Ei au voie să te critice, să te insulte, să te calomnieze - asta se numeşte, chipurile, "libertate de exprimare". Tu nu ai voie să arăţi că manipulează, că spun minciuni, că încalcă legea - asta se numeşte, în viziunea lor, că tu vrei să le "limitezi" libertatea de exprimare, să îi "cenzurezi". Da, ştiu: "legea să se aplice duşmanilor, pe când pentru prieteni să se interpreteze"... Absolut jenant!

Diferenţa dintre mine şi ei este că eu nu îi urmăresc pe ei, dar ei mă urmăresc pe mine. Eu sunt pentru lege, ei sunt pentru ură şi minciună. De unde trag concluzia că eu sunt cel liber, spre deosebire de ei, care sunt şi vor rămâne nişte sclavi ai intereselor pe care le deservesc", a continuat judecătorul Cristi Danileţ.

"Domnilor, nu există două Românii - asta este încă o altă minciună. Există o singură Românie, dar cu doua feluri de români: cei care respectă legea şi cei care sunt împotriva legii. Atât.", a adăugat magistratul.

Cristi Danileţ a explicat că el "nu se ceartă cu o televiziune", ci "crede cu tarie ca avem nevoie de presă liberă care să respecte adevărul faptic şi demnitatea oamenilor" şi militează, totodată, pentru această cauză.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor