Bruxelles: Cinci persoane arestate într-o anchetă legată de atacurile din Paris

Cinci persoane au fost arestate în Bruxelles ca parte a unei investigaţii legate de atacurile din Paris de luna trecută.
Un ofiţer de poliţie şi doi soldaţi stau de pază în interiorul Galerie de la Reine, Bruxelles, 22 noiembrie 2015.
Un ofiţer de poliţie şi doi soldaţi stau de pază în interiorul Galerie de la Reine, Bruxelles, 22 noiembrie 2015. (Captură Foto)

Doi fraţi şi un prieten au fost arestaţi duminică de poliţie, după un raid asupra unei locuinţe în apropiere de districtul central Dansaert.

Procurorii susţin că proprietatea respectivă a intrat în vizorul lor după o analiză a înregistrărilor telefonice.

Alte două persoane au fost arestate luni în cadrul unui raid în zona Laeken, în nordul Bruxelles-ului.

Salah Abdeslam din Bruxelles, care este suspectat de implicare directă în ceea ce s-a întâmplat în Paris, se află încă în libertate.

Atacurile de luna trecută din capitala franceză s-au soldat cu 130 de morţi.

Investigaţia şi-a schimbat rapid punctul de atenţie înspre Belgia, unde au fost arestate câteva persoane suspectate de ajutarea teroriştilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe