Ce (nu mai) ascunde Johnny Depp sub ochelarii săi?

Actorul Johnny Depp.
Actorul Johnny Depp. (Jason Merritt / Getty Images)

Încă o vedetă face declaraţii şoc. După ce Angelina Jolie a vorbit lumii despre dubla masectomie la care s-a supus de bunăvoie, Johnny Deep ne vorbeşte despre ochii săi.

Starul este aproape invariabil surprins de paparazzi cu ochelari fumurii la ochi.

De ce? Actorul dezvăluie fanilor că nu vede aproape nimic cu ochiul stâng. "Sunt orb ca un liliac" a declarat Johnyy Depp pentru revista Rolling Stones, referindu-se la ochiul său stâng. Actorul are această problemă încă de la naştere. Boala nu poate fi corectată pe cale chirurgicală. Ochiul drept a lui Depp este miop-miop.

Faimoşii săi ochelari cu lentile de culoare închisă sunt, de fapt ochelari de vedere iar starul este dependent de ei.

"Fără ei, totul devine foarte, foarte, foarte înceţoşat. Nu am avut niciodată o vedere bună", a declarat celebrul actor american.

Consider că sunt bine venite declaraţiile pe care le fac starurile pentru fani. Ne ajută să îi repunem pe pământ. Mega-starul, indiferent cum îl cheamă, este la urma urmei tot un om. Nici celebritatea şi nici banii nu pot fi convertiţi în asigurare de sănătate, viaţă, împotriva depresiei, sau a bolilor psihice etc.

Ne-am obişnuit (prost) să îi vedem doar în "glamour", pe covorul roşu, să îi admirăm, aproape idolatrizăm. Să ne gândim la ei doar bând şampanie pe marginea piscinei, mergând cu limuzina, bogaţi, frumoşi şi fericiţi.

Nu e întotdeauna chiar aşa. De fapt mai niciodată. Toate au un preţ şi mult prea des viaţa celebrităţilor nu este ceea ce ne imaginăm a fi, când îi privim orbiţi (şi noi) de luminile blizzurilor care îi surprind.

Şi multe mega-staruri au plătit crâncen preţul celebrităţii şi banilor pentru care lumea i-a invidiat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură