Johnny Depp nu a mai pus gura pe alcool de 18 luni

Actorul Johnny Depp.
Actorul Johnny Depp. (Kevork Djansezian / Getty Images)

Johnny Depp a întors spatele unui 'vechi şi bun prieten' de-al său, alcoolul, precizând că nu a mai pus niciun strop în gură de mai bine de 18 luni, conform revistei Rolling Stone.

'Am obţinut cam tot ce se putea obţine de la alcool', a declarat actorul, interpretul căpitanului de piraţi Jack Sparrow din seria 'Pirates of the Caribbean', personaj celebru şi pentru perenitatea sa bahică, fragmentată de mici interludii de mahmureală.

'Am cercetat în profunzime vinurile şi feluritele tării, iar ele m-au investigat, la rândul lor, pe mine şi ambele părţi, eu şi alcoolul, am ajuns la concluzia că ne înţelegem foarte bine. Poate însă că prea bine...', a susţinut actorul.

'Nu resimt nevoia fizică de a consuma alcool. Nu, pentru mine alcoolul a fost mai degrabă un soi de medicament care m-a ajutat să trec de-a lungul anilor, cu calm, peste tot acest circ. Odată ce circul se porneşte şi se dau reprezentaţii în creierul meu, lucrurile pot deveni destul de dure', a mai adăugat el.

'Eu pot continua să beau lungi perioade de timp. Chiar timp de săptămâni. Dar în cele din urmă am înţeles că nu este nimic special în asta', a concluzionat el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură