Ce se întâmplă în mintea cuiva care trăieşte o experienţă în apropierea morţii?

Creier
Creier (Vasiliy Yakobchuk /Photos.com)

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi nevisate până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi.

Ce determină o persoană să creadă că ar fi văzut paradisul? Există o modalitate ca ştiinţa să înţeleagă ce se întâmplă în realitate? În aprilie 2015, pe Atlantic, Gideon Lichfield a lansat un studiu empiric privind experienţele de dinainte de moarte, ajungând la concluzia că trebuie să efectueze o cercetare mai riguroasă pentru a înţelege ce se întâmplă în mintea celor care trăiesc aceste experienţe.

Cu toate acestea, un lucru este absolut clar. Experienţele în apropierea morţii sunt evenimente cruciale din viaţa oamenilor. "Este un catalizator pentru creştere pe mai multe niveluri diferite, psihologic, emoţional, poate chiar fiziologic", declară psihiatrul Mitch Liester.

Iată un film interesant mai sus.

Articolul în engleză: 'What Happens Inside a Dying Mind?'

Acest video a fost publicat iniţial pe www.theatlantic.com
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.