Champions League. Tottenham pierde cu Manchester City, dar se califică în semifinale

Meci dramatic pe Etihad Stadium, în manşa a doua a sferturilor de finală, gazdele victorioase cu 4-3 (3-2) sunt nevoite să părăsească competiţia în urma rezultatului din manşa tur, 1-0.
Manchester  City şi Tottenham Hotspur, scor final 4-3 (3-2),  în manşa a doua a sferturilor de finală a UCL.
Manchester City şi Tottenham Hotspur, scor final 4-3 (3-2),  în manşa a doua a sferturilor de finală a UCL. (Tottenham Hotspur/facebook)
Marius Drăgoi
18.04.2019

Celălalt meci care a hotărât ultima semifinalistă UEFA Champions League, a fost între Tottenham Hotspur şi Manchester City, care s-a terminat cu victoria celei din urmă, scor final 4-3 (3-2), dar chiar şi aşa The Citizens sunt nevoiţi să părăsească competiţia în urma rezultatului din tur, pierdută cu 1-0.

Golurile au fost marcate de Sterling (minutele 4 şi 21), Bernardo Silva (11) şi Agüero (59) pentru City, respectiv Son (7, 10) şi Llorente (73) pentru Tottenham. De menţionat că în minutul 90+3, Sterling (Man. City) a mai înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată în urma intervenţiei VAR (asistenţa video la arbitraj) pentru ofsaid la Agüero.

"A fost crud. Momentul în care afli că golul nu e regulamentar... În momentul în care sărbătorim, în cele trei secunde sau un minut, când mai sunt două minute până la final şi suntem atât de aproape de semifinală... iar apoi afli că nu ai marcat aşa că lucrurile sunt crude. Dar asta e situaţia", a declarat tehnicianul celor de la City, Pep Guardiola după meci.

Tottenham a obţinut astfel în premieră calificarea în semifinale, urmând să primească în continuare replica celor de la Ajax Amsterdam, formaţie care a eliminat în actuala stagiune pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului şi Juventus Torino.

Au evoluat echipele:

Manchester City: Ederson - K. Walker, Kompany (căpitan), Laporte, B. Mendy (L. Sane, 84) - De Bruyne, Gundogan, David Silva (Fernandinho, 63) - Sterling, Agüero, B. Silva. Antrenor: Josep Guardiola.
Tottenham: Lloris (căpitan) - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, D. Roşe (D. Sanchez, 90 1) - Eriksen, M. Sissoko (F. Llorente, 41), Alli, Wanyama, Lucas Moura (Ben Davies 82) - Heung-min Son. Antrenor: Mauricio Pochettino.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor