Cioloş pregăteşte o armată. Voiculescu: "Construim o alternativă reală care să ducă România acolo unde merită"

Dacă vrem să avem o alternativă reală care să ducă România acolo unde merită, este nevoie de muncă serioasă, de un plan bun şi de o armată care să îl pună în practică şi asta facem noi acum, a explicat tehnocratul Vlad Voiculescu, unul dintre liderii Platformei România 100.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Platforma 100 e o mişcare politică, asta a spus fostul premier Dacian Cioloş de la început, care îşi propune să construiască o alternativă pentru guvernarea actuală, a declarat luni seară, la Digi24, fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, unul dintre membrii fondatori ai organizaţiei.

"O alternativă trebuie să aibă o componentă politică, deci cu siguranţă din mişcarea Platforma 100 veţi vedea o parte politică care va candida la alegeri. La următoarele alegeri", a declarat Vlad Voiculescu.

Întrebat la care alegeri viitoare se referă, prezidenţiale, locale, parlamentare, fostul ministru a replicat că "platforma e o mişcare politică, care va avea şi o componentă politică în sensul de partid politic".

"Această mişcare politică va avea o componentă politică. Dacă aceasta va fi un partid propriu, dacă va fi o coaliţie... , dar va fi o alternativă la PSD", a subliniat Vlad Voiculescu.

Unde este Cioloş?

"Dacian Cioloş e aici. În Platforma 100 şi el construieşte împreună cu noi, noi pe care ne vedeţi relativ des, faţă de opoziţie, cred că ne puteţi lua în seamă. Dacă vă uitaţi la luările noastre de poziţie veţi vedea că sunt cel puţin relevante", a punctat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru susţine că nu ar reveni la Ministerul Sănătăţii fără "o mică armată, fără un plan atât de concret încât în primele 6 luni să poţi să faci o reformă reală" şi exact asta face Platforma România 100 – lucrează la un plan.

"Dacă vrem să lucrăm serios şi să facem un plan şi o armată pentru a avea o alternativă reală să ducă România acolo unde merită şi să aducă românii la potenţialul lor, pentru asta e nevoie de muncă şi asta facem noi acum", a conchis Vlad Voiculescu.