Circ românesc. Clotilde Armand, făcută "maimuţă" şi "cimpanzeu" de un consilier PMP

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Scandal mare la Consiliul Local Sector 1 între Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvaţi România, şi fostul şef al UNPR din sector, Liviu Goncea pe tema relocării unei sume de 10 milioane de euro de la investiţii la reperaţii şcoli.

La o remarcă a reprezentantei USR, potrivit căreia este în stare să distrugă toată mafia politică ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat până acum în ţara asta, Liviu Goncea a explodat.

"Fostul Preşedinte al UNPR sector 1, Gheorghiţă Liviu Goncea, actual consilier PMP cu afaceri foarte controversate, a declarat în consiliul primăriei despre mine că sunt maimuţă sau cimpanzeu. "Pe cine distrugi tu, (...) nu sunteţi în stare de nimic, (...) nu aveţi nimic în spate, (...) voi nu existaţi, (...) cimpanzeule, maimuţo", a scris Clotilde Armand pe contul său de Facebook.

Franţuzoaica a subliniat că, prin această declaraţie, consilierul PMP ne dovedeşte că în spatele lui există cineva care controlează şi îl susţine.

"Eu nu mă supăr. Mă supără corupţia şi risipa banului public. Ps: îi transmit că aceste animale au o inteligenţă mai mare decât a lui şi comparaţia nu este tocmai cea mai potrivită pentru el", a punctat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne