Clotilde Armand îi cheamă pe români la vot: „Schimbarea clasei politice nu se întâmplă pe Facebook”

Schimbarea clasei politice nu se întâmplă pe Facebook, trebuie ca fiecare din noi să înţelegem asta, a atras atenţia Clotilde Armand, de la USR.
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
19.11.2016

Nu mai e mult şi vin alegerile parlamentare care vor decide viitorul ţării pentru următorii ani. Vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand, îi invită pe români la vot şi le atrage atenţia că miza este schimbarea actualei clase politice care a pus bazele unui sistem corupt şi clientelar.

„Miza acestor alegeri este schimbarea actualei clase politice într-una onestă, a oamenilor. O clasă politică lipsită de parlamentari condamnaţi penal care fac legi şi dau lecţii de bună guvernare la televizor, de politicieni obscuri care îmbogăţesc visteria partidului sau buzunarul personal.

Aşteptările sunt mari, haideţi să le arătăm "politicienilor de meserie" că un simplu cetăţean este în stare să dărâme sistemul lor corupt şi clientelar, să le arătăm din Parlamentul României că nouă ne pasă de viitorul nostru. Schimbarea clasei politice nu se întâmplă pe Facebook, trebuie ca fiecare din noi să înţelegem asta”, a scris vineri, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand.

Reprezentanta USR a făcut apel către cei care vor să se implice în ziua alegerilor să se asigure că procesul electoral va fi unul corect în toate secţiile de votare, în ţară şi străinătate.

Doritorii se pot înscrie ca reprezentant sau delegat cu buletinul/paşaportul românesc aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor