Condamnatul Piedone, din nou primar: Judecata poporului a decis! Dreptatea a învins! Noi am învins!


Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone (Facebook)
D.B.
28.09.2020

Cristian Popescu Piedone (PPU-SL), câştigătorul funcţiei de primar la Sectorul 5, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că „dreptatea a învins” şi a mulţumit electoratului din sector că i-a fost „singurul aliat care contează”, în contextul în care „restul candidaţilor au avut în spate partide care au investit sume uriaşe în campaniile electorale”.

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaţilor au avut în spate partide care au investit sume uriaşe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voştri şi pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos şi în siguranţă! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viaţă de muncă! Voi toţi meritaţi să fiţi trataţi cu respect!", a scris Piedone în mesajul său.

Noul edil a dat asigurări că „nu îi va dezamăgi” pe cei care au avut încredere în el şi l-au votat, iar „lucrurile se vor schimba”.

„V-am cerut să aveţi încredere în mine şi nu m-aţi dezamăgit! Vă promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritaţi să trăiţi într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteţi ascultaţi! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme. Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraţilor, plecaţi acasă! Aţi făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credinţă şi încredere începem munca!”, a conchis Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat, în primă instanţă, la opt ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul „Colectiv”, pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare a clubului. În faţa procurorilor, a declarat că este nevinovat şi a cerut să fie achitat.

La o lună de la incendiul din octombrie 2015, Piedone a postat un mesaj în care anunţa că se retrage din viaţa politică, dar ulterior a candidat pentru un nou mandat de primar, dar în Sectorul 5, pe care l-a şi obţinut.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor