Consilierii Generali au adoptat rectificarea bugetului pe anul în curs. 96.000 de euro alocaţi pentru ţânţari

În urma rectificării de buget, 7,3 milioane de euro vor merge la RATB şi 96.000 de euro se duc pe stârpirea ţânţarilor.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat joi, cu 32 de voturi pentru şi 15 împotrivă, proiectul privind rectificarea bugetului municipiului Bucureşti pe anul 2016.

În baza proiectului adoptat astăzi, 7,3 milioane de euro urmează să ajungă la RATB iar 96.000 de euro vor fi folosiţi pentru dezinsecţie, una din priorităţile Gabrielei Firea, care le-a pus gând rău ţânţarilor din Bucureşti.

Cei 7,3 milioane de euro alocaţi pentru Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) vor fi folosiţi pentru cumpărarea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitală, s-a stabilit joi în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

În ceea ce priveşte dezinsecţia, Gabriela Firea a susţinut că e necesar ca aceasta să se realizeze din resurse proprii din cauza litigiului existent între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară.

Reamintim că Firea a ieşit în presă recent cu declaraţii belicoase la adresa ţânţarilor, susţinând că a primit mii de reclamaţii şi sesizări privind ţânţarii din parcuri şi de pe alei.

În ceea ce priveşte unul dintre cele mai dureroase subiecte pentru bucureşteni, RADET-ul, cel care an de an gâfâie să iasă din iarnă pe motiv că vara nu i se alocă banii necesari pentru reparaţii, Firea a declarat că o rectificare bugetară nu este necesară acum "deoarece există suma de 14 milioane de euro bugetată, iar decontarea va fi făcută zilele acestea."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne