Corlăţean, ridicat în grad diplomatic pentru merite deosebite. MAE a uitat de scandalul votului din diaspora

Titus Corlăţean
Titus Corlăţean (Epoch Times România)

Nu a trecut nici măcar un an de când românii din diaspora au fost puşi în situaţia ingrată de a sta ore în şir la cozi interminabile pentru a-şi exprima opţiunea la alegerile prezidenţiale, mulţi dintre ei nemaiapucând nici măcar să voteze în final, că ministrul de Externe din acea perioadă, Titus Corlăţean, a fost premiat de statul român pentru meritele sale deosebite.

Considerat a fi unul dintre principalii oficiali responsabili pentru această situaţie fără precedent în care s-au aflat românii din străinătate, Titus Corlăţean a demisionat în urma scandalului iscat.

Acum, la nici un an de la incident, actualul senator PSD, a fost ridicat în grad diplomatic de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, conform procedurii la jumătate de stagiu, procedură care se aplică diplomaţilor cu merite deosebite, reiese dintr-un document al MAE obţinut în exclusivitate de FLUX 24.

Titus Corlăţean, care este şi consilier onorific pe probleme de politică externă al premierului Victor Ponta, a primit acum gradul de consilier diplomatic.

Recomandăm şi Cine a fost vinovat de blocarea votului din diaspora la prezidenţiale? Românii încă aşteaptă un răspuns

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne