Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru Primăria Capitalei

Cristian Buşoi a fost desemnat candidatul PNL pentru Primăria municipiului Bucureşti în urma unui "vot unanim" al organizaţiei Bucureşti.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Epoch Times România)

"A fost o desemnare a PNL Bucureşti, în urma unui vot unanim. E o propunere pe care şi-o asumă. Zilele următoare venim cu soluţii la problemele cu care se confrunta bucureştenii, iar în cursul lunii ianuarie, probabil, organizaţia Bucureşti va desemna candidaţii la cele şase sectoare. Vom veni în faţa bucureştenilor ca o echipă de candidaţi pentru a-i convinge că lucrurile pot fi gestionate cu mai multă implicare, transparenţă.

Analiza sociologică comandată de PNL Bucureşti a reieşit că din patru candidaţi din cursa internă, a mea are cel mai mare potenţial ca favorabilităţi. A fost însuşită de cei doi copreşedinţi care au înaintat propunerea candiudaturii şi a fost votată în unanimitate", a declarat Cristian Buşoi, pentru B1 TV.

În ceea ce priveşte propunerile pentru sectoare, liberalul a afirmat că acestea vor fi analizate în săptămânile următoare. "Am avansat a doua jumătate a lunii ianuarie pentru a fi un calendar realist. Sunt convins că multe dintre numele vehiculate se vor regăsi ca decizie finală a PNL", a precizat Buşoi.

"Deciziile se iau în cadrul organizaţiei Bucureşti şi sunt validate de biroul politic naţional. Bucureştiul are un statut aparte, dar deciziile trebuie validate de conducerea centrală", a mai adăugat liberalul.

Întrebat ce se întâmplă cu cei care şi-au pus bannere prin oraş înainte de nominalizare, Buşoi a precizat că "nu trebuie să le scoată. Faptul că s-au manifestat ca posibili candidaţi, că au încercat să se facă cunoscuţi, să transmită un mesaj, e un fapt pozitiv".