Cristian Buşoi se întoarce în prim - plan. A preluat şefia PNL Bucureşti

Europarlamentarul Cristian Buşoi - cel care aspira la postul de primar general al Capitalei - este noul lider al filialei PNL Bucureşti.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PNL Bucureşti are de luni un nou preşedinte - europarlamentarul Cristian Buşoi, decizie luată de Biroul Politic Naţional al liberalilor.

"Este o decizie care s-a luat astăzi şi care încheie o situaţie de provizorat pentru organizaţia PNL Bucureşti. Este o responsabilitate mare, o muncă foarte grea.

Ştiu că avem de recuperat un număr foarte mare de bucureşteni care de-a lungul anilor şi-au dat votul pentru PNL (...) şi care astăzi fie nu îl mai susţin, fie sunt dezamăgiţi în general de clasa politică", a declarat Cristian Buşoi, citat de Mediafax.

Noul lider al PNL Bucureşti susţine că şi-ar dori "un dialog" cu Uniunea Salvaţi Bucureştiul - partidul lui Nicuşor Dan, subliniind că principalul adversar al liberalilor rămâne PSD.

Cristian Buşoi - care va fi secondat de Adriana Săftoiu, desemnată prim-vicepreşedinte coordonator - a propus organizarea de alegeri interne pentru şefia organizaţiilor de sectoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne