Cristiana Anghel îi plânge de milă Elenei Udrea: "Este ca o vulpe care e hărţuită de o haită de câini"

Cristiana Anghel, la protestul împotriva Legii Big Brother ţinut în faţa Parlamentului pe 21 decembrie 2014
Cristiana Anghel, la protestul împotriva Legii Big Brother ţinut în faţa Parlamentului pe 21 decembrie 2014 (Epoch Times România)

Senatoarea conservatoare Cristiana Anghel a denunţat joi, în cadrul unei emisiunii difuzate de B1 Tv, modul brutal în care procurorii "rup bucăţi" acum din fosta şefă PMP, în timp ce pe vremea când era Traian Băsescu preşedinte se făceau că nu o văd.

"Aşa ceva mie nu îmi place. Ceea ce se întâmplă acum cu doamna Udrea, într-adevăr, a furat, într-adevăr, a făcut trafic de influenţă, dar hărţuirea asta, eu am senzaţia, eu o văd pe doamna Udrea ca pe o vulpe care e hărţuită de o haită de câini şi se gândeşte pe unde să scape şi cum să scape. Ceea ce se întâmpla acum nu se poate. Adică, atâţia ani de zile n-ai văzut-o, cât a fost domnul Băsescu preşedinte n-ai văzut-o şi acum te repezi să rupi bucăţi din ea? Nu se poate.

De fapt şi de drept îţi dai cu stângu-n dreptul, tu, Parchet. Până acum n-ai mişcat nimic şi acum găseşti totul si o găseşti pe ea că e cea mai rea. Păi ea e singura care a furat din ţara asta? Păi putea ea să facă toate lucrurile astea rele pe care le-a făcut dacă era singură, dacă nu era o încrengătura şi un sistem ca atare? A funcţionat sistemul, iar dumneaei face parte din sistem", a declarat Cristiana Anghel.

În opinia senatoarei PC, Elena Udrea trebuie să plătească din punct de vedere legal da, "dar ca om, să o hărţuieşti în felul acesta, nu sunt de acord."

Deşi recunoaşte că a atacat-o în repetate rânduri, acum, "când e la pământ" nu ar mai putea face un astfel de gest, susţine Cristiana Anghel.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.