Cu dedicaţie pentru ministrul de Finanţe? O firmă la care e acţionar, scutire de taxe excepţională

Una dintre firmele la care este acţionar ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, va beneficia de o scutire substanţială de impozit. Decizia, luată de Consiliul local Galaţi, pare a fi cu dedicaţie din moment ce compania e singura din oraş care a beneficiat vreodată de o astfel de facilitate fiscală.
(Florin Chirila/Epoch Times)

În urmă cu câteva zile, Consiliul local Galaţi a adoptat o hotărâre graţie căreia una dintre firmele la care e acţionar ministrul de Finanţe al PSD, Viorel Ştefan, a primit un beneficiu substanţial: a fost scutită de impozitul pe clădiri pe anii 2017 şi 2018.

Potrivit Adevărul, compania - Navrom Centru de Afaceri SRL - este singura care a beneficiat vreodată la Galaţi de această facilitate fiscală specială, denumită "ajutor de minimis". Mai exact, va beneficia de o scutire de taxe locale care ar urma să ajungă până la aproape 150.000 de lei.

Hotărârea de Consiliu Local care vizează firma la care este acţionar Viorel Ştefan a fost iniţiată de viceprimarul PSD Sorin Cristian Enache, colegul său de partid.

Pentru a citi mai multe informaţii pe acest subiect intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne