Cum a ajutat un câine orb şi surd o fetiţă de 3 ani (video)

O fetiţă în vârstă de 3 ani s-a pierdut în deşertul australian, alături de ea având doar un prieten credincios, Max, un câine parţial orb şi surd.
Câinele Max (Twitter Queensland Police)
Mioara Stoica
04.05.2018

Potrivit Seven News, micuţa Aurora Kyle a dispărut însoţită de câinele ei, în noaptea de vineri, 20 aprilie, spre sâmbătă, în Australia, după ce s-a îndepărtat de casa bunicii sale.

Kyle se afla în oraşul Cherry Gully din regiunea Queensland, Australia, situat la aproximativ 811 km la nord de capitala ţării, Canberra, atunci când bunica sa, Leisa Bennett, şi-a dat seama că fetiţa şi câinele au dispărut. A lansat alarma imediat şi, împreună cu vecinii, au început căutările.

După 15 ore de căutări, au găsit fetiţa, iar împreună cu ea se afla Max, care a jucat un rol foarte important în localizarea acesteia.

Max (Twitter Queensland Police)
Max (Twitter Queensland Police)

Potrivit relatărilor bunicii pentru Seven News, „Câinele s-a ridicat în două labe şi eu m-am gândit imediat: ”Doamne, am găsit câinele. Câinele m-a condus direct la ea“.

Familia a relatat că micuţa Kyle era îmbrăcată doar cu un tricou, într-o noapte în care temperaturile scad foarte mult în aceste zone, dar câinele a reuşit să o încălzească pe fetiţa de 3 ani. „Nu mă voi mai îndoi niciodată de acest câine deoarece este un câine cu adevărat special“, a spus Jake Miller unchiul micuţei pentru aceeaşi publicaţie.

Mai multe informaţii: Loyal blue heeler stays with three-year-old lost in bush overnight, Queensland Police

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor