Curtea de Apel Chişinău a anulat arestul la domiciliu în privinţa Marinei Tauber

Curtea de Apel Chişinău
Curtea de Apel Chişinău (facebook.com)

Curtea de Apel Chişinău a decis miercuri, 16 octombrie, ca deputata Partidului Şor Marina Tauber, învinuită în dosarele furtului miliardului, să fie plasată sub control judiciar respingând astfel solicitarea procurorilor de a o mai menţine în arest la domiciliu.

După anunţarea deciziei, politiciana a declarat în faţa câtorva zeci de protestatari adunaţi în faţa instanţei că va putea ieşi din casă între orele 8:00 şi 20:00, respectiv îşi va putea ajuta în continuare partidul în campania pentru alegerile locale din 20 octombrie.

Deputata lipsită de imunitate împreună cu alţi doi parlamentari din Partidul Şor respinge acuzaţiile de implicare în devalizarea băncilor în 2014 şi notează că îşi va demonstra nevinovăţia în instanţa de judecată.

De menţionat că iniţial oamenii legii au solicitat primei instanţe aplicarea cu privire la Marina Tauber a măsurii de reprimare a arestului preventiv, instanţa dispunând însă arestul la domiciliu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe