Dan Andronic despre Sorina Matei: "Confirm că a fost angajată ca urmare a intervenţiilor din SRI"

Sorina Matei
Sorina Matei (Facebook)

Acţionarul evz.ro, Dan Andronic ia partea lui Sebastian Ghiţă în disputa cu Sorina Matei, pe care deputatul o acuză că ar fi făcut jocurile SRI. Potrivit lui Andronic, Sorina Matei a fost angajată la B1 TV şi RTV la cererea SRI.

Redăm postarea lui Andronic:

"Sorina Matei uită că a lucrat la două televiziuni care sunt nominalizate în raportul Departamentului de Stat al SUA. Deci e "inculpată" şi ea, prin forma aderării. B1TV şi RTV.
Fără să mai adaug SMS-urile trimise către mine.
Şi, da, confirm că a fost angajată la amândouă, ca urmare a intervenţiilor venite de la persoane din SRI.
Dacă simte nevoia, poate explica singură de ce a plecat în două luni de la B1TV la România TV, după care a făcut retur. Mai ales cum a făcut returul.
Sorina, la un moment dat, te saturi de fariseism.
P.S. Sorina Matei, nu ai fost colegă de liceu cu Sebastian Ghiţă, ca să mai lămurim o problemă de biografie.
P.P.S. Traian Băsescu poate confirma o parte a postării...", scrie Andronic pe contul său de Facebook.

Postarea lui Andronic vine în contextul în care Sebastian Ghiţă, membru al Comisiei de control al SRI, a susţinut că jurnalista Sorina Matei este folosită într-un război între generali, situaţie care ar trebui analizată de Comisia parlamentară de control a SRI. Mai mult, Sorina Matei (fostă angajată a lui Ghiţă, la România TV) este cunoscută în redacţii ca "un agent de influenţă a serviciilor", a afirmat deputatul.

Sorina Matei a negat categoric acuzaţiile ce i se aduc. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne