Danileţ: Doctoriţa care a filmat cazul pacientului infectat cu larve, ameninţată de colegi

O înregistrare video difuzată de echipa lui Cătălin Tolontan, în care apare un bolnav mâncat de viu de larve, a revoltat o ţară întreagă şi a pus autorităţile statului în mişcare. Acum, doctoriţa care a realizat filmarea respectivă are probleme cu colegii, a dezvăluit judecătorul Cristi Danileţ.
Cristi Danileţ
Cristi Danileţ (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Judecătorul Cristi Danileţ, membru în Consiliul Superior al Magistraturii, a dezvăluit vineri, pe contul său de Facebook, că doctoriţa care a filmat pacientul infestat cu larve de la Spitalul de Arşi din Capitală are probleme.

"Doctoriţa Camelia Roiu care a făcut filmarea îngrozitoare de la Spitalul de Arşi este ameninţată de colegii săi. Această eroină are ACUM nevoie de sprijinul nostru. Pe al meu îl are deja!", a scris Cristi Danileţ.

Întrebat cum de se ştie numele ei, judecătorul a replicat: "Eu am decis să îl fac public faţă de ceea ce i se întâmplă azi".

Echipa de jurnalişti condusă de Cătălin Tolontan a publicat un video în care se văd viermi, cel mai probabil larve de muşte, colcăind pe gâtul unui pacient internat cu arsuri la Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului de Arsuri din Bucureşti.

Respectivul pacient a decedat ulterior, conform declaraţiei purtătorului de cuvânt al spitalului, Adrian Stănculea, însă nu din cauza larvelor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne