De pe clădirea Preşedinţiei Republicii Moldova a dispărut drapelul UE

Cu toate că a fost investit în funcţia de şef al statului vineri, Igor Dodon a reuşit să facă deja multe lucruri din fotoliul pe care îl ocupă. Mai nou, de pe clădirea instiuţiei prezidenţiale a dispărut drapelul Uniunii Europene.
Clădirea Preşedinţiei RM
Clădirea Preşedinţiei RM (agora.md)

Reformele proaspătului preşedinte investit vineri în funcţie continuă. După modificarea limbii oficiale a site-ului Preşedinţiei din română în moldovenească, de pe sediul Preşedinţiei R. Moldova a dispărut drapelul Uniunii Europene. Potrivit ziarulnational.md, deocamdată nu se ştie dacă preşedintele Igor Dodon a dispus ca drapelul Uniunii Europenene să fie scos de la Preşedinţie. Preşedinţia nu a venit cu explicaţii în acest sens.

Totuşi, parlamentarul Maria Ciobanu, a precizat: „există oameni care nu sunt capabili să construiască nimic, ei pot doar să distrugă. Din această categorie face parte şi acel care merge ţanţoş prin clădirea Preşedinţiei, crezându-se buricul pământului. Mai întâi ortacii lui de partid rup în Parlament harta României Mari, apoi Dodon aduce în actualitate limba "moldovenească", sfidând obraznic adevărul ştiinţific, îl primeşte drept oaspete "de onoare" pe Rogozin, care a tras din armă în războiul de pe Nistru de partea separatiştilor, sfinţeste clădirea în ajunul Crăciunului, pentru a scoate drapelul UE din faţa instituţiei prezidenţiale...”.

„Nu te "opinti" aşa de tare, tovarăşe preşedinte, că ai reuşit deja, într-un timp record, să-ţi câştigi numele meritat de RUŞINEA NAŢIUNII! "Eroule" Dodon, dar când vei începe lupta cu marii corupţi, cu oligarhii, cum îţi plăcea să ţipi de la Naslavcea la Giurgiuleşti? Când vei construi poduri de colaborare şi prietenie cu ţări dezvoltate, în care legea stă în capul mesei? Dacă nu te duce capul la nimic bun, pleacă la Condriţa şi te odihneşte în mijlocul pădurii, că prea ai obosit de minciună, ură, manipulare, intrigi şi PR de doi bănuţi!”, a scris deputatul liberal-democrat pe un cont de socializare.