Demisia lui MRU. Dragnea: Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran

Liderul PSD Liviu Dragnea vrea să ştie de ce a demisionat Mihai-Răzvan Ungureanu din funcţia de director al SIE, în cazul în care motivele sale nu sunt strict personale.
Liviu Dragnea(presedinte PSD)
Liviu Dragnea(presedinte PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat speranţa luni, pe contul său de Facebook, ca demisia lui Mihai-Răzvan Ungureanu din fruntea Serviciului de Informaţii Externe să nu facă parte dintr-un "război politic subteran".

"Am luat act din presă de demisia Directorului SIE. O demisie e o demisie şi nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informaţii să nu fie implicate în lupta politică!

Opinia publică din România trebuie să ştie care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnului Mihai Răzvan Ungureanu.

Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care ţin de buna funcţionare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituţie importantă a statului", a reacţionat pe reţeaua de socializare liderului PSD Liviu Dragnea.

"Administraţia Prezidenţială a primit la Cabinetul preşedintelui României demisia directorului SIE, Mihai-Răzvan Ungureanu. Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia, conducerea SIE urmând să fie asigurată în perioada următoare de generalul Silviu Predoiu", a anunţat purtătoarea de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne