Deputatul Daniel Fenechiu aspiră la funcţia de primar al Capitalei

Daniel Fenechiu, preşedinte al Partidului Naţional Democrat şi-a anunţat sâmbătă intenţia de a candida la funcţia de primar general al Capitalei. La nivel de ţară, Fenechiu vizează cel puţin 1.000 de posturi de consilier local.
Daniel Fenechiu (facebook.com)
Ana Ion
16.04.2016

Preşedintele PND, Daniel Fenechiu, a anunţat sâmbătă, la Tulcea, că va candida la funcţia de primar al municipiului Bucureşti, relatează Agerpres.

"Candidez la Primăria municipiului Bucureşti. (...) Toţi cetăţenii se plâng din cauză că administraţia publică este destul de apatică, nu respectă termenele şi că doar prin atenţii şi mecanisme nedemocratice se poate ajunge la rezolvarea unei cereri. Pe lângă clasicul birou unic voi veni cu un sistem de monitorizare a cererilor care va putea fi verificat pe internet'', a declarat Fenechiu, în deschiderea evenimentului de lansare a candidaţilor PND la 12 primării din judeţul Tulcea.

Deputatul a mai precizat că îşi propune ca la alegerile locale formaţiunea pe care o conduce să obţină cel puţin 1.000 de consilieri locali şi circa 50 de consilieri judeţeni.

''Vă asigur că vom avea cel puţin 1.000 de consilieri locali, minim 40-50 de consilieri judeţeni şi un număr de primari. (...) Este foarte greu să menţionez un număr al viitorilor primari PND, chiar dacă la întâlnirile precedente vorbeam despre 40-50. Din păcate (...) partide care se cred democrate — ALDE şi PMP — au reuşit să ne intimideze nişte candidaţi'', a declarat liderul PND.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor