Dragnea iese la atac: Cazul Oprea să şi-l asume cei care au creat UNPR

Cazul Oprea ar trebui asumat de către cei l-au creat pe general şi care au dat impresia că deasupra lui e numai cerul, a subliniat liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Cazul senatorului Gabriel Oprea ar trebui asumat de către cei care au creat UNPR, "care l-au creat pe Gabi Oprea şi care au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul", a declarat joi, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Nu Gabi Oprea este principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns, ci cei care l-au creat acum mult timp şi care l-au încurajat, şi care i-au spus că trebuie să fie unul dintre cei mai puternici oameni din România şi care acum tac chitic", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat de jurnalişti la cine anume se referă, preşedintele PSD a replicat: "La preşedinte, la alte instituţii din România".

"Aştept să vedem dacă vreunul dintre ei îşi asumă măcar un dram de răspundere. E important cazul Oprea, mi-am exprimat indignarea profundă, dar peste patru luni Gabi Oprea nu va mai fi parlamentar, deci nu va mai putea fi această frână. Mult mai important pentru mine este să discutăm ce vom face peste patru ani", a adăugat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne