Dragnea: Nu suntem lăsaţi să ducem programul de guvernare până la capăt!

Liderul PSD Liviu Drganea continuă să avanseze scenariul "forţelor obscure" care blochează partidul să aducă bunăstare în viaţa românilor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Nu suntem lăsaţi, sau nu se doreşte să ducem programul de guvernare până la capăt, a acuzat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Am ieşit dintr-o situaţie extrem de complicată şi pentru noi şi pentru ţară, pentru că suntem partid de guvernământ. Se întâmplă ceva din exteriorul partidului. S-a discutat foarte mult că nu suntem lăsaţi, sau nu se doreşte să ducem programul de guvernare până la capăt şi să mergem cu un Guvern până în finalul mandatului. Nu vorbim de opoziţia politică, hai să fim serioşi... (...)

Au fost discuţii pe care le-am avut amândoi, am descoperit multe lucruri şi eu şi el. Am avut capacitatea să trecem peste asta pentru că cel mai important este ceea ce am hotărât aseară: să nu cedăm în faţa niciunui atac indiferent de la ce instituţie vine. Şi asta este important", a declarat Dragnea.

Cu o zi în urmă, liderul PSD susţinea că, de fiecare dată când românii se pregătesc să beneficieze de o măsură bună luată de partid, intervine "cineva" care blochează acest lucru.

"În permanenţă se inventează ceva. Cum apare o măsură bună, cum trebuie românii să simtă efectele, apare ceva şi trebuie să fim în defensivă. Trebuie să dea socoteală premierul, trebuie să răspund eu, poate, poate, românii nu simt că lucrurile au început să meargă bine. Sigur că este o supărare foarte mare", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne