Dragnea şi Tăriceanu, întâmpinaţi de protestatari #rezist la Cotroceni

Indignaţi că doi politicieni cu dosare penale (unul chiar condamnat la închisoare cu suspendare) au ajuns în poziţia să propună un premier, un grup de protestatari s-a mobilizat în faţa Palatului Cotroceni pentru a transmite mesajul "Corupţii la puşcărie!"
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Liderii PSD şi ALDE au fost întâmpinaţi la poarta Palatului Cotroceni de un mic grup de protestatari rezist, care au ţinut să le transmită celor doi (ambii titulari de dosare penale) că locul lor este după gratii, nu la masa negocierilor pentru numirea unui nou premier.

Pentru ca mesajul lor să fie cât mai uşor de înţeles, protestatarii au adus cu ei două momâi în zeghe, cu chipurile lui Dragnea şi Tăriceanu, momâi care, reamintim, au apărut iniţial în Piaţa Victoriei, la protestele declanşate de adoptarea OUG 13.

"Am vrut să le arătăm ţinuta pe care trebuie să o poarte până la urmă", a declarat unul dintre protestatari pentru Epoch Times.

Prin prezenţa lor şi prin afişarea celor două momâi, oamenii au transmis totodată un mesaj şi către preşedintele Iohannis, respectiv "Să-i trimită la puşcărie pe toţi! Nu mai avem nevoie de corupţi şi condamnaţi penal!"

Protestatarii au fost întâmpinaţi de jandarmi, care le-a pus în vedere că pot fi amendaţi pe motiv de protest neautorizat, motiv pentru care oamenii s-au despărţit în grupuri de câte doi.

Reamintim că astăzi şeful statului are consultări cu partidele politice în vederea nominalizării unui nou premier care să preia postul lui Grindeanu, dat jos de propriul partid.