Dragnea: Vor să mă înlăture şi să distrugă PSD! Totul pleacă de la Soros, e un personaj malefic

La scurt timp după ce investigaţia Rise Project legată de Tel Drum i-a explodat direct în faţă, şeful PSD Liviu Dragnea acuză un complot şi arată cu degetul spre miliardarul George Soros: "e un personaj malefic, nu voi ceda în faţa lui."
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Totul pleacă de la miliardarul George Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în România şi nu numai în această ţară, a acuzat duminică seară, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea, deloc încântat de ancheta RISE Project care îl vizează.

"S-au amestecat informaţii cu minciuni şi totul s-a denaturat foarte mult. O să o iau inginereşte. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri într-o altă ţară, n-am transferat bani în Brazilia şi în nicio altă ţară. Declaraţia mea de avere este foarte clară. (...) Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această ţară şi nu numai în această ţară. E simplu. (...) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată. PSD va avea o altă atitudine. Nu va mai întoarce celălalt obraz. O altă atitudine va genera şi alte acţiuni", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD susţine că miliardarul George Soros este "un personaj malefic" şi avertizează că nu va ceda în faţa lui.

"E o campanie împotriva mea şi a PSD. Vor să mă înlăture şi să distrugă PSD. Noi am vrut pace în România, se pare că ei nu vor pace. Nu stiu cine sunt ei. O să aflăm. E o campanie împotriva mea şi a PSD. Nu vom mai sta ca până acum. Nu vreau să mai rămânem într-o situaţie în care doar să încasăm, vrem să guvernăm", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne