Drulă: Horror show! Nu merge să faceţi infrastructură cu stilul ăsta de mafiot, dle Dragnea!

Aceeaşi imbecilitate în gestionarea infrastructurii se repetă în buclă de 15 ani, într-un ciclu de coşmar pentru români, a atras atenţia deputatul Cătălin Drulă, fost consilier al lui Dacian Cioloş pe probleme de infrastructură.
Cătălin Drulă
Cătălin Drulă (Facebook.com / Cătălin Drulă)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a descoperit că CFR are de plătit sute de milioane de dolari ca urmare a unor procese pierdute cu firmele de construcţii şi nu prea ştie de ce, cere anchete şi investigaţii, e indignat, a remarcat recent, pe pagina sa de socializare, deputatul Cătălin Drulă.

"Vă spun eu, domnule Dragnea: din cauza unor politruci fix ca ministrul Cuc şi directorul CNAIR Ştefan Ioniţă. Care s-au grăbit să facă frumos în faţa unor şefi de Guvern sau partid fix ca dvs. şi au lansat proiecte de infrastructură nepregătite: fără exproprieri făcute, fără studii geotehnice, fără planuri de relocare a utilităţilor, fără proiecte tehnice de calitate. Rezultatul: blocaje, contracte reziliate, lucrări pe cioturi întrerupte, nesfârşite întârzieri şi costurile aferente. Adică peste un miliard de euro pe contractele CFR şi CNAIR care trebuie plătit în despăgubiri. Tocmai de aceea l-am avertizat pe dl. Ioniţă în Comisie că prin licitaţiile lansate anul acesta pe documentaţii vechi şi incomplete, ca să dea dl. Cuc bine la CEx-ul PSD, pune bazele unor miliarde de euro şi proiecte blocate peste câţiva ani", a declarat Drulă.

Potrivit deputatului, aceeaşi imbecilitate în gestionarea infrastructurii se repetă în buclă de 15 ani, într-un ciclu de coşmar pentru români.

"Dăm drumul la ceva repede şi prost, pe genunchi - apoi tragem ponoasele, poticneli, blocaje, pierderi financiare. Şi ca să facem frumos la Şeful cel Mare (de fiecare dată altul) o luăm din nou de la capăt şi mai încercăm o dată aceeaşi reţetă falimentară, poate merge de data asta. Până nu înţelegem că e nevoie de profesionişti şi de stabilitate ca să facem infrastructură, tot aşa o s-o ţinem. Şi cu PSD-ul nu pare să fie nicio şansă de schimbare", a precizat Drulă.

Fostul consilier tehnocrat susţine că a avut în săptămânile din urmă la Comisia de Transporturi din Camera Deputaţilor o defilare a personajelor puse în funcţii la diversele companii din Transporturi - "horror show de incompetenţă".

"De-aia nu puteţi face domnule Dragnea infrastructură, pentru că nu merge cu stilul ăsta de mic mafiot - îl punem pe vărul de la judeţ la drumuri, pe cumnatu' la căi ferate şi pe cumătru ministru şi poate iese. Nu iese!", a conchis Drulă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne